Doriți să ne contactați?

TICLIN - Informații Legale

Acest document acoperă:

Clauze Speciale

Ultima modificare: 5 aprilie 2020

1. Curățarea obiectelor se efectuează în conformitate cu inforamțiile de pe pagina www.ticlin.ro.

Respectiv tăiem perna veche cu toate dosurile avute și punem doar penele la dezinfectat și curățat. Dezinfectarea se face sub curenți de aer și cu lămpi antibactericide cu ultraviolete (UV) de 8W. Iar pentru curățare penele trec peste patru site, timp în care sunt aspirate și apoi circulă prin blocaje în care rămân gunoiele adunate. Ulterior intră într-un dos nou ales de client.

2. TICLIN SRL este absolvită de orice răspundere în următoarele situații:

– La solicitarea clientului de a prelucra pernele în mod contrar opiniei specialistului;
– Mirosul sau praful dificil (fixat/ imbibat în pene) care nu cedeaza în urma proceselor de curățare;
– Perne aduse/ trimise ude, care nu se pot usca în urma procesului de curățare;
– Eventuale deteriorari ale dosurilor vechi la tăiere în cazul în care au fost solicitate înapoi de client la predarea comenzii;
– Modificari ale noilor dimensiuni în cazul în care clientul a avut o mărime atipică și o modifică în una din cele standard din listă;
– Eventuale diferențe de ± 1–2 cm în ce priveste dimensiunile noilor dosurilor oferite sau a huselor de protecție, față de mărimile din listă;
– Scăderi în greutatea pernelor în funcție de numărul dosurilor avute și cantitatea eliminată la curățare (ex. la o perna mare aprox. 100-200 per
dos vechi și 100 g per reziduri);
– Diferențe de egalizare între perne, în cazul în care acestea au pene diferite (pene de gâscă și pene de găină);
– La solicitarea clientului de a schimb mărimea unor perne după ce comanda a fost confirmată pentru lucru, nu mai poate fi modificată;
– Penele sunt țepoase (ca acele) și pot să pătrundă prin noul dos;
– Neexecutarea la termen a prestației datorită unor cauze de forță majoră (lipsa energiei electrice, livrare cu întârziere de firma de curierat).

3. Comenzile sunt trimise prin formularul de comandă online sau prin plasare telefonică, în ambele cazuri, veți primi un telefon de confirmare a comenzii înainte de preluare. O dată ce comanda este confirmată, veți primi un SMS cu fișa de comadă, care include specificațiile comenzii.

4. În cazul deteriorarii unui obiect, în cadrul procesului tehnologic de curățare, din vina exclusivă a prestatorului sau în cazul furtului prin
efracție  din unitate, constatat de organele de politie, TICLIN SRL va despăgubi clientul cu valoarea prestației stipulate în fișa de comandă
indiferent de valoarea de achiziție a obiectului respectiv. Obiectul despagubit rămâne în posesia companiei.

5. TICLIN SRL își rezervă dreptul de a refuza obiectele ce prezintă grad de uzură avansat sau emană mirosuri dezagreabile.

6. Eventualele obiecții referitoare la calitatea prestației pot fi facute în primele 48h de la primirea comenzii, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în
considerare.

7. Pentru dimensiunile care nu se găsesc în listă, se va stabili prin comparație cu dimensiunea imediat apropiată celei existente în funcție de mărime și formă.

8. Comenzile neprimite și amânate atunci când curierul încearcă să efectueze livrarea, în termen de 10 zile de la trimitere, se vor considera
abandonate și pot fi donate unor instituții de binefacere.

9. Preluarea și predarea comenzilor se face prin curierat rapid. Termenul de preluare-predare este de 4-7 zile. În cazul localităților mai mici, este posibil ca firma de curierat să nu aibă traseu zilnic, fiind o posibilă întârziere de 3-5 zile.

10. Pentru siguranță, avem rugămintea să scrieți pe fiecare sac ce urmează să fie preluat, adresa dvs. și nr. de telefon. 

11. Comenzile cu preluare și livrare la dimiciliu sunt lucrate la sediul SC TICLIN SRL din Iași, Valea Adâncă, Str. Bazei nr. 8A.

Apreciem interesul oferit serviciilor TICLIN și vă mulțumim!

Termeni și Condiții

Ultima modificare: 5 aprilie 2020

Aceşti Termeni şi condiţii (T&C) descriu termenii şi condiţiile pe care fiecare parte le acceptă prin utilizarea web site-ului www.ticlin.ro.

Web site-ul www.ticlin.ro ( denumit “Website-ul” în continuare) aparţine societăţii TICLIN SRL cu sediul social în Mun. Iași, Bld. Primaverii nr. 3, bl. D9, ap. 10, Jud. Iași, înregistrat la Registrul  Comerţului sub nr. J22/1936/2013, CUI RO32486589.

Prin accesarea website-ului va exprimaţi acordul de a vă supune condiţiilor şi regulilor enunţate în T&C. Aceste Condiții de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de către dvs. a acestui Website este supusă T&C actuale la data utilizării Website‑ului. Verificați în mod regulat aceste Condiții de Utilizare, pentru a vă asigura că sunteți de acord cu acestea. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați Website-ul.

1. CONȚINTUL WEBSITE-ULUI

Website-ul este utilizat în vederea informării clienţilor, precum şi a potenţialilor clienţi cu privire la serviciile pe care TICLIN le pune la dispozitie.

Rolul site-ul www.ticlin.ro este unul cu caracter informativ, dar și de promovare. Pe site puteți găsi informații legate de serviciile oferite de TICLIN, activitățile întreprinse de companie în domeniul curățării uscate a articolele textile (Curățătorie de Perne). Informațiile sunt adresate tuturor clienților TICLIN interesați de aceste servicii.

Persoanele juridice interesate de serviciile oferite de către TICLIN pot contacta societatea direct, prin utilizarea datelor de contact ale societăţii, din site.

TICLIN nu garantează utilitatea, precizia, exhaustivitatea sau relevanța materialelor şi informaţiilor publicate pe site. Orice răspundere pentru erori sau omisiuni cu privire la materialele publicate pe Website este exclusă, cu excepția cazului în care această răspundere este cauzată de frauda sau denaturarea frauduloasă din partea noastră.

2. SECURITATE

Implementăm măsuri de securitate rezonabile care sunt adecvate pentru detectarea existenței virușilor. Cu toate acestea, trebuie sa aveți în vedere faptul că măsurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt în totalitate fiabile și că, prin urmare, nu putem garanta neexistența unor viruși sau a oricăror alte elemente care ar putea cauza modificări ale sistemelor dvs. informatice sau ale datelor și fișierelor conținute în sistemele dvs. Întotdeauna este recomandat ca utilizatorii să folosească programe anti virus pentru conţinuturile pe care le descarcă de pe internet.

TICLIN a adoptat măsuri rezonabile pentru a asigura securitatea şi confidenţialitatea datelor ce circulă prin intermediul Website-ului şi transmise prin sistemul său informatic; TICLIN verifică periodic ca site-ul, serverul/serverele să nu conţină viruşi sau componente dăunătoare. În cazul în care astfel de programe dăunatoare sunt descoperite, TICLIN va face toate demersurile necesare şi posibile pentru a înlătura programul/programele dăunator/dăunatoare şi a remedia daunele produse. Ne simţim obligaţi a vă informa că transmiterea de date cu caracter personal pe internet (prin comunicare pe e-mail spre exemplu) poate fi expusă unor vulnerabilităţi de securitate. Nu există nicio posibilitate sau metodă de a proteja datele cu caracter personal în mod absolut astfel încât să nu poată fi accesate de către terţe persoane.

Providerul website-ului, în mod automat, colectează şi stochează informaţii în aşa numitele înregistrări ale serverului, pe care browser-ul folosit de utilizator le transmite către noi în mod automat. Aceste informaţii stocate pot include:

– IP
– Tipul şi versiunea browser-ului folosit;
– Tipul sistemului de operare folosit;
– Referinţa URL;
– Hostname-ul sau dispozitivul de pe care s-a făcut accesarea;
– Data şi ora la care serverul a primit informaţiile.

Informaţiile amintite mai sus nu pot face legătura cu o anumită persoană în mod individual. De asemenea, noi nu asociem datele colectate cu informaţii din alte surse. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a revizui informaţiile, ulterior în cazul în care o suspiciune de utilizare în mod ilegal sau fără drept este supusă atenţiei noastre.

3. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

SC TICLIN SRL deţine drepturile legale de utilizare a informaţiilor şi materialelor postate pe website. Tot ceea ce vedeți sau citiți pe Website (cum ar fi imagini, fotografii, ilustrații, texte, clipuri video și alte materiale) este protejat prin drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală.

4. POLITICĂ DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Site-ul www.ticlin.ro foloseşte, ca majoritatea website-urilor, cookies, pentru a le oferi vizitatorilor o experienţă plăcută atunci când ne vizitează pagina. Website-ul nostru foloseşte cookie pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor care ajung la noi. Cookie-urile sunt utile deoarece ajută la realizarea unui conţinut adecvat utilizatorilor, prezentat într-un mod atractiv, ne ajută ca site-ul nostru sa fie mai prietenos utilizatorilor şi mai sigur.

Utilizarea cookie-urilor se supune Politicii privind utilizarea cookie-urilor, care face parte din prezentele T&C şi care este disponibilă mai jos în pagină la sectiunea „Politică de Cookie”.

5. INFORAMȚII CU CARACTER PERSONAL

Colectarea și utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personal se supune Politicii noastre de Confidențialitate, care face parte din prezentele Condiții de Utilizare şi care este disponibilă mai jos în pagină la sectiunea „Politică de Confidențialitate”.

6. GARANȚII, LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizarea Website-ului şi/sau a materialor şi informaţiilor puse la dispoziţie prin intermediul website-ului este pe riscul dvs. şi toate elementele de pe Website vă sunt puse la dispoziţie „CA ATARE” ȘI „ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE”, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANŢIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ.

7. LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Orice neînţelegere cu deţinătorul website-ului sunt rezolvate pe cale amiabilă de reprezentanţii părţilor. În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile se vor adresa instanţelor judecătoreşti competente din Municipiul Iași.

8. CONTACT

Intrebările, comentariile şi cererile referitoare la T&C trebuie adresate, în scris, către adresa de e-mail contact@ticlin.ro sau printr-o adresă expediată la adresa Mun. Iași, Bld. Primaverii nr. 3, bl. D9, ap. 10, Jud. Iași.

Vă mulţumim că ați luat la cunoștință!

Politică de Confidențialitate

Ultima modificare: 5 aprilie 2020

INTRODUCERE

Prezenta Politică de Confidenţialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucrăm, modalitatea şi scopurile în care le colectăm, în ce situaţii transferăm şi/sau dezvăluim date cu caracter personal şi diversele drepturi şi opţiuni de care dispuneţi în acest sens.

Vă rugăm să consultaţi şi Termenii şi Condiţiile noastre disponibilă mai sus în pagină la sectiunea „Termeni și Condiții”, şi Politica Cookie disponibilă mai sus în pagină la sectiunea „Politică de Cookie”, în care se explică folosirea cookie-urilor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul website-ului nostru.

În mod normal, website-ul poate fi utilizat fără introducerea de date cu caracter personal. Când date cu caracter personal sunt colectate pe site (precum: nume, prenume, adresa de e-mail), acestea sunt colectate întrucât persoana interesată furnizează aceste date în mod voluntar.

Ca regulă, SC TICLIN SRL colectează şi prelucrează datele pe care utilizatorii site-ului www.ticlin.ro aleg în mod liber să le furnizeze.

Politica de confidenţialitate a SC TICLIN SRL se aplică oricărui vizitator/utilizator al site-ului, precum şi oricăror date cu caracter personal prelucrate de către SC TICLIN SRL.

În măsura în care nu doriţi ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către SC TICLIN SRL, vă sfătuim să nu ne accesaţi website-ul, să nu vă înregistraţi sau să nu ne transmiteţi documente/informaţii care conţin date cu caracter personal.

De asemenea,  SC TICLIN SRL prelucrează o serie de date cu caracter personal colectate pe parcursul desfăşurării activităţii sale, cum ar fi datele din CV, în cazul în care aplicaţi la o poziţie în cadrul companiei noastre, respectiv date personale conţinute în formularele obligatorii, conform legii ce regelemntează activitatea SC TICLIN SRL.

CINE PRELUCREAZĂ DATELE DVS. CU CARACTER  PERSONAL?

Operatorul datelor dvs. este SC TICLIN SRL cu sediul social în Mun. Iași, Bld. Primaverii nr. 3, bl. D9, ap. 10, Jud. Iași, înregistrat la Registrul  Comerţului sub nr. J22/1936/2013, CUI RO 32486589.

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRĂM?

SC TICLIN SRL colectează şi prelucrează doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii site-ului le pun la dispoziţia SC TICLIN SRL, prin accesarea şi vizitarea de către aceştia a site-ului, prin solicitarea serviciilor noastre, prin una din modalităţile puse la dispoziţia dvs., respectiv prin completarea formularului de contact sau prin aplicarea la una din poziţiile disponibile în cadrul companiei.

De asemenea, este posibil ca terţe părţi, având calitatea de furnizori de aplicaţii, instrumente, widget-uri şi plug-in-uri de pe site-ul nostru, să folosească mijloace automate de colectare a datelor privind interacţiunea dumneavoastră cu respectivele platforme. În această situaţie, datele sunt colectate direct de acei furnizori, ceea ce înseamnă că în legătură cu colectarea de date făcută de către furnizorii respectivi, persoanele ale căror date sunt prelucrate de către aceştia trebuie să consulte politicile de protecţia datelor şi notele de informare ale acelor furnizori întrucât, în cazul acelei prelucrări, se aplică politicile furnizorilor. Sub rezerva legislaţiei aplicabile, SC TICLIN SRL nu este responsabilă pentru practicile acestor furnizori privind protecţia datelor.

De asemenea, putem folosi servicii analitice ale unor terţe părţi pe website, cum ar fi cele ale Google Analytics. Furnizorii care administrează aceste servicii folosesc tehnologii precum cookies, web server logs şi web beacons pentru a ne ajuta să analizăm modul în care utilizaţi website-ul nostru. Datele colectate prin aceste mijloace (incluzând adresele IP) pot fi transmise acestor furnizori sau altor terţe părţi relevante care folosesc aceste date, de exemplu, pentru a evalua utilizarea website-ului.

Următoarele tipuri de date cu caracter personal pot fi prelucrate de SC TICLIN SRL:

– Nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, compania, departament, subiectul mesajului transmis şi conţinutul mesajului, prin intermediul formularelor de programare la rulotă, comandă cu preluare de la domiciliu, campanii cu reduceri, contact.
– În măsura în care doriţi să aplicaţi pentru a participa la procesul de recrutare pentru un post în cadrul organizaţiei noastre, datele personale puse la dispoziţie de dvs. pentru a candida la această poziţie vor fi prelucrate de noi în scopul identificării candidaţilor potriviţi. Datele nu vor fi comunicate terţilor şi vor fi utilizate exclusiv pentru scopul menţionat, în condiţii de securitate şi confidenţialitate.

CUM COLECTEAZĂ SC TICLIN SRL DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dvs. în anumite împrejurări, inclusiv:

– În momentul în care navigaţi, solicitaţi informaţii sau interacţionati pe website-ul nostru
– În momentul în care ne contactaţi, prin intermediul formularului de contact sau al numărului de telefon, prin intermediul paginii noastre de facebook, pentru a ne cere informaţii şi /sau detalii despre un serviciu, respectiv formulaţi o reclamaţie şi/sau o sesizare;
– În momentul în care ne puneţi, în orice fel, la dispoziţie informaţii despre dvs., în vederea contractării de servicii de la SC TICLIN SRL;
– În momentul în care ne transmiteţi datele (CV-uri) pentru ocuparea unei poziţii în cadrul organizaţiei noastre;

În anumite împrejurări, colectăm date cu caracter personal cu privire la dvs. de la o sursă terţă. Spre exemplu, putem colecta date cu caracter personal de pe canalele de social media. Vă rugăm să citiţi termenii şi condiţiile de confidenţialitate a respectivelor platforme. În orice caz, cu privire la datele pe care la colectăm de la terţi, prezentele condiţii se aplică corespunzător.

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operaţiune care reprezintă o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fără a se limita la colectare, stocare, înregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

– Prelucrarea este necesară în vederea încheierii şi/sau executării unui contract cu dvs.;
– Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligaţii legale;
– Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale SC TICLIN SRL, cu excepţia cazurilor în care interesele sau drepturile şi libertăţile dvs. fundamentale prevalează asupra acestor interese.

ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Vă putem folosi datele cu caracter personal doar în următoarele scopuri:

– Furnizarea serviciilor oferite de SC TICLIN SRL;
– Soluţionarea oricăror cereri şi /sau reclamaţii cu privire la serviciile prestate;
– Respectarea obligaţiilor noastre legale (cum ar fi obligaţii de păstrare a evidenţelor)
– Analizarea şi îmbunătăţirea serviciilor şi comunicărilor noastre către dvs.;
– Protejarea securităţii şi gestionarea accesului la sediu, sistemele IT şi de comunicare, website-ul şi celelalte sisteme;
– În scopul monitorizării şi evaluării conformităţii cu politicile şi standardele noastre;
– Dacă aţi aplicat pentru ocuparea unei poziţii în cadrul companiei noastre, datele furnizate sunt necesare pentru a identifica dacă experienţă dvs. profesională şi pregătirea dvs. sunt potrivite pentru poziţia pentru care aţi aplicat;
– În orice scop aferent şi/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate.

Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau să creeze alte profiluri decât cele descrise mai sus.

PARTAJAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Vă putem partaja datele cu caracter personal în următoarele împrejurări:

– Vă putem partaja datele cu caracter personal cu instanţe de judecată, autorităţi de aplicare a legii, autorităţi de reglementare sau avocaţi sau alte persoane dacă se dovedeşte necesar în mod just în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în justiţie.
– Putem folosi date cu caracter personal agregate şi statistici în scopul monitorizării folosirii website-ului SC TICLIN SRL.

De asemenea, vă putem partaja datele cu caracter personal cu societăţile împuternicite – în principal prestatori de servicii din cadrul sau din afara SC TICLIN SRL  (furnizori pentru diverse servicii, cum ar fi servicii de administrare şi găzduire site, servicii de publicitate) – în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile menţionate mai sus, în numele nostru şi doar în conformitate cu instrucţiunile noastre. SC TICLIN SRL va păstra controlul asupra datelor dvs. cu caracter personal şi va folosi măsuri corespunzătoare de protecţie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea şi securitatea datelor dvs. cu caracter personal în momentul solicitării respectivilor prestatori de servicii;

De asemenea, SC TICLIN SRL îşi rezervă dreptul de a transfera datele dumneavoastră personale în cazul unor operaţiuni de reorganizare şi/sau transfer al patrimoniului sau părţi ale patrimoniului către terţi cu respectarea prevederilor legale în vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele colectate prin plug-in-urile şi widget-urile terţelor părţi de pe site-uri sunt colectate direct de furnizorii de plug-in-uri şi widget-uri. Acestor date li se aplică politicile de protecţia datelor ale respectivilor furnizori, SC TICLIN SRL  neavând nicio răspundere faţă de prelucrarea datelor de către aceştia.

Altfel, vă vom divulga datele cu caracter personal doar când ne instruiţi sau ne acordaţi permisiunea, când ni se impune prin legea aplicabilă sau reglementări sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale să procedăm astfel, sau astfel cum se impune în vederea investigării unor activităţi frauduloase sau infracţionale.

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate către terţe persoane sau către parteneri în scopuri de marketing direct.

PĂSTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi păstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal sau acelea ale contractorilor noştri. Am adoptat toate măsurile ce se impun, atât cu privire la persoanele care intră în contact cu datele, spaţiile în care sunt prelucrate datele, cât şi cu privire la echipamentele tehnice utilizate în legătură cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura că datele sunt prelucrate în siguranţă, cu asigurarea confidenţialitatii acestora şi împiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În cazul în care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-aţi furnizat suferă modificări, spre exemplu dacă vă schimbaţi prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dacă doriţi să anulaţi orice fel de cerere către SC TICLIN SRL, sau dacă luaţi cunoştinţă de faptul că deţinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., vă rugăm să ne anunţaţi prin comunicarea unui e-mail la adresa contact@ticlin.ro.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL?

SC TICLIN SRL a implementat măsuri tehnice şi organizatorice pentru organizarea procesului şi criteriilor prevăzute pentru ştergerea sau eliminarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi şterse sau eliminate atunci când nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci când solicitaţi ştergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat şi SC TICLIN SRL nu mai are obligaţia legală de a continua să stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom păstra datele dvs. cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către SC TICLIN SRL a unui drept al dvs. sau al altei persoane în justiţie, până la finalul perioadei de retenţie relevante sau până la soluţionarea respectivelor acţiuni în instanţă.

Cu excepţia cazului în care ne solicitaţi în mod expres să stocăm datele dvs. cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului în care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apărarea unui eventual drept în justiţie fără perioadă de păstrare, datele cu caracter personal vor fi şterse în termen de 3 ani de la ultima interacţionare cu dvs.

DREPTURILE DVS. ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor condiţii legale, aveţi următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

1. Dreptul de a cere SC TICLIN SRL accesul la aceste date

Aveţi dreptul de a obţine de la SC TICLIN SRL  o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc şi, în caz afirmativ, aveţi acces la datele respective şi la următoarele informaţii: ce date prelucrăm, în ce scop, dacă acestea au fost divulgate terţilor şi cui, precum şi perioada de stocare a acestor date. Vă vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveţi în ce priveşte datele personale, drepturi detaliate în această informare. Aveţi dreptul de a primi gratuit o copie a datelor cu caracter personal ce fac obiectul prelucrării. Pentru orice alte copii solicitate, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă. Puteţi solicita comunicarea informaţiilor de mai sus în format electronic, situaţie în care datele vor fi furnizate într-un format electronic utilizat de noi în mod curent, cu excepţia cazului în care solicitaţi comunicarea acestora în alt format.

2. Dreptul de a cere SC TICLIN SRL rectificarea datelor

Aveţi dreptul de a obţine, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc şi/sau de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare. Puteţi să vă exercitaţi oricând acest drept prin  transmiterea unui email la adresa contact@ticlin.ro.

3. Dreptul de a cere SC TICLIN SRL ştergerea datelor

Aveţi dreptul de a cere SC TICLIN SRL ştergerea datelor personale care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar SC TICLIN SRL are obligaţia de a şterge datele cu caracter personal care vă privesc, în cazul în care se aplică unul din următoarele motive:

– Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate
– Vă exercitaţi dreptul de opoziţie, în condiţiile descrise la dreptul de opoziţie şi nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce priveşte prelucrarea
– Vă exercitaţi dreptul de opoziţie cu privire la utilizarea datelor dvs. în scopul marketingului direct
– Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
– Datele personale trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale a operatorului în temeiul legislaţiei europene sau naţionale

4. Dreptul de a cere SC TICLIN SRL restricţionarea prelucrării

Aveţi dreptul de a obţine din partea noastră restricţionarea prelucrării datelor cu caracter personal, în următoarele condiţii:

– Dacă contestaţi exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioadă care să ne permită să verificăm exactitatea datelor
– Dacă prelucrarea este ilegală, şi nu v-aţi exercitat dreptul de ştergere, aveţi dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării
– Dacă operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitaţi pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă
– În cazul în care v-aţi opus la prelucrare, pe perioada pe care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
– În cazul în care aţi obţinut restricţionarea prelucrării vă vom informa înainte de ridicarea restricţiei.

5. Dreptul la opoziţie

În orice moment aveţi dreptul din motive legate de situaţia particulară în care vă aflaţi, de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu excepţia cazului în care avem motive legitime şi imperioase, pe care le vom dovedi, care justifică prelucrarea şi care prevalează asupra intereselor drepturilor şi libertăţilor dvs. sau dacă scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă.

De asemenea, aveţi dreptul de a vă opune prelucrării în orice moment, atunci când scopul prelucrării îl reprezintă marketingul direct, inclusiv la crearea de profiluri atunci când măsura este legată de marketingul direct respectiv.

Atunci când vă opuneţi prelucrării, în condiţiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

6. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveţi dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc şi pe care le-aţi furnizat cu bună ştiinţă şi în mod activ sau observate de noi ca urmare a utilizării de către dvs. a serviciilor noastre, în structura utilizată de SC TICLIN SRL în mod curent şi aveţi dreptul de a transmite aceste date altui operator, putând cere transmiterea acestor date direct de SC TICLIN SRL către alt operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Drepturile menţionate mai sus pot fi exercitate printr-o cerere scrisă, adresată  SC TICLIN SRL, la adresa Mun. Iași, Bld. Primaverii nr. 3, bl. D9, ap. 10, Jud. Iași, sau la adresa de e-mail contact@ticlin.ro. Este posibil, în acest caz, să vă cerem să vă dovediţi identitatea comunicându-ne mai multe informaţii care să ne permită identificarea dvs. pentru a ne conforma cu obligaţiile de securitate pe care le avem şi a impiedica divulgarea neautorizată a datelor.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim şi vă vom transmite un răspuns în timp util.

Dacă nu sunteţi mulţumit de răspunsul nostru, aveţi dreptul de a înainta plângere către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

ACTUALIZĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENŢIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a actualiza şi modifica periodic această Politică de Confidenşialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal sau orice modificări ale cerinţelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afişa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidenţialitate şi/sau o vom pune la dispoziţie în alt mod.

CONFIDEŢIALITATE

Vă asigurăm ca datele dvs. se prelucrează cu respectarea legii, în condiţii de securitate şi confidenţialitate. Am adoptat toate măsurile necesare, atât intern, cât şi în ce priveşte colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicităm partenerilor noştri îndeplinirea aceloraşi condiţii de Securitate şi confidenţialitate, în ce priveşte datele personale. În cazul în care, în baza consimţământului dvs. comunicăm date terţilor, solicităm acestora respectarea cerinţelor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

CONTACT

Dacă doriţi să ne contactaţi în legătura cu orice întrebări legate de prezenta politică de confidenţialitate, precum şi de prelucrarea datelor dvs., vă rugăm să ne transmiteţi un e-mail la adresa contact@ticlin.ro sau să ne transmiteţi solicitare scrisă la adresa Mun. Iași, Bld. Primaverii nr. 3, bl. D9, ap. 10, Jud. Iași.

Vă mulţumim că ați luat la cunoștință!

Politică de Cookie

Ultima modificare: 5 aprilie 2020

Despre această politică cookie

Această Politică privind cookie-urile explică ce sunt cookie-urile și modul în care le utilizăm. Ar trebui să citiți această politică pentru a înțelege ce sunt cookie-urile, modul în care le utilizăm, tipurile de cookie-uri pe care le folosim adică, informațiile pe care le colectăm folosind cookie-urile și modul în care sunt utilizate aceste informații și cum să controlăm preferințele cookie-urilor. Pentru informații suplimentare despre modul în care folosim, stocăm și păstrăm securitatea datelor personale, consultați mai sus Politica noastră de Confidențialitate.

Puteți oricând modifica sau retrage consimțământul dvs. din Declarația Cookie de pe site-ul nostru web.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum prelucrăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.

Consimțământul dvs. se aplică domeniilor următoare: www.ticlin.ro

 

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt utilizate pentru a stoca mici informații. Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivul dvs. atunci când site-ul web este încărcat pe browser. Aceste cookie-uri ne ajută să facem site-ul să funcționeze corect, să facem site-ul mai sigur, să oferim o experiență mai bună pentru utilizatori și să înțelegem cum funcționează site-ul și să analizăm ce funcționează și unde are nevoie de îmbunătățiri.

Cum folosim cookie-uri?

Ca majoritate a serviciilor online, site-ul nostru utilizează cookie-uri cookie-uri de la prima parte și terțe părți pentru o serie de scopuri. Cookie-urile de primă parte sunt necesare în mare parte pentru ca site-ul web să funcționeze corect, și nu colectează nici una din datele dvs. de identificare personală.

Cookie-urile terță parte utilizate pe site-urile noastre web sunt utilizate în principal pentru înțelegerea performanței site-ului, cum interacționezi cu site-ul nostru web, păstrarea serviciilor noastre în siguranță, furnizarea de reclame care vă sunt relevante și, în general, oferindu-vă un mod mai bun și îmbunătățit experiența utilizatorului și vă ajută să accelerați interacțiunile viitoare cu site-ul nostru web.

Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Esențiale: Unele cookie-uri sunt esențiale pentru a putea experimenta funcționalitatea completă a site-ului nostru. Ne permit să menținem ședințele utilizatorilor și să prevenim orice amenințări la adresa securității. Nu colectează și nu stochează informații personale. De exemplu, aceste cookie-uri vă permit să vă autentificați în contul dvs. și să adăugați produse în coș și să plătiți în siguranță.

Statistice: Aceste cookie-uri stochează informații precum numărul de vizitatori ai site-ului, numărul de vizitatori unici, ce pagini ale site-ului web au fost vizitate, sursa vizitei etc. Aceste date ne ajută să înțelegem și să analizăm cât de bine funcționează site-ul și unde îl are nevoie de îmbunătățire.

Marketing: Site-ul nostru afișează reclame. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a personaliza reclame pe care vi le afișăm, astfel încât acestea să fie semnificative pentru dvs. Aceste cookie-uri ne ajută, de asemenea, să urmărim eficiența acestor campanii publicitare.

Informațiile stocate în aceste cookie-uri pot fi, de asemenea, utilizate de furnizorii terți pentru a vă afișa reclame pe alte site-uri web din browser..

Funcționale: Acestea sunt cookie-urile care ajută anumite funcționalități neesențiale de pe site-ul nostru web. Aceste funcționalități includ încorporarea de conținut precum videoclipuri sau partajarea conținutului pe site-ul web pe platformele de socializare.

Preferințe: Aceste cookie-uri ne ajută să stocăm setările și preferințele de navigare, precum preferințele de limbă, astfel încât să aveți o experiență mai bună și mai eficientă în vizitele viitoare pe site-ul web.

CookieDescriere
_fbpThis cookie is set by Facebook to deliver advertisement when they are on Facebook or a digital platform powered by Facebook advertising after visiting this website.
_gaThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site’s analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
_gatThis cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites.
_gidThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.
_tpapp
cookielawinfo-checkbox-advertisementThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category „Advertisement”.
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookies is set by GDPR Cookie Consent WordPress Plugin. The cookie is used to remember the user consent for the cookies under the category „Analytics”.
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category „Necessary”.
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category „Non Necessary”.
cookielawinfo-checkbox-other
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is used to keep track of which cookies the user have approved for this site.
cookielawinfo-checkbox-publicitate
frThe cookie is set by Facebook to show relevant advertisments to the users and measure and improve the advertisements. The cookie also tracks the behavior of the user across the web on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
GPSThis cookie is set by Youtube and registers a unique ID for tracking users based on their geographical location
IDEUsed by Google DoubleClick and stores information about how the user uses the website and any other advertisement before visiting the website. This is used to present users with ads that are relevant to them according to the user profile.
test_cookie
tp-shown-notifications
tp-shown-widgets
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
VISITOR_INFO1_LIVEThis cookie is set by Youtube. Used to track the information of the embedded YouTube videos on a website.
YSCThis cookies is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos.

Cum pot controla preferințele cookie-urilor?

În cazul în care decideți să vă schimbați preferințele mai târziu prin sesiunea de navigare, puteți face clic pe fila „Confidențialitate și condiții” de pe ecran. Aceasta va afișa din nou avizul de consimțământ, permițându-vă să vă schimbați preferințele sau să vă retrageți în întregime consimțământul.

În plus, diferite browsere oferă diferite metode pentru a bloca și șterge cookie-urile utilizate de site-urile web. Puteți modifica setările browserului dvs. pentru a bloca / șterge cookie-urile. Pentru a afla mai multe despre cum să gestionați și să ștergeți cookie-urile, vizitați wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Doriți să ne contactați?

Copyright 2020 – Toate drepturile rezervate.
„TICLIN” este marcă înregistrată a SC TICLIN SRL, Certificat de înregistrare OSIM Nr. 144711.

Acasă |Confidențialitate și Condiții